top of page

ONZE VISIE

Om u als patient zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij bij groepspraktijk zorgSaam onze krachten gebundeld. We geloven namelijk heel erg dat samenwerken werkt!  Als team kan en weet je meer dan alleen. Wij willen meer zijn dan verschillende medische professionals die in hetzelfde gebouw werken. Wij staan als groep klaar voor u! Daarom zetten wij ook sterk in op overleg. Wij zijn onderling steeds bereikbaar voor elkaar, en als team kunnen wij echt op elkaar rekenen. Samen met u werken wij aan een oplossing voor uw klachten!

Dat betekent uiteraard niet dat u als patient geen vrije keuze meer heeft, integendeel. Wij bieden verschillende disciplines aan, maar aan u de keuze of u er gebruik van wenst te maken of niet. Het is uiteraard géén vereiste dat u bvb patient zou zijn bij de huisartsen van de praktijk, om bij de kinesisten een behandeling te kunnen verkrijgen. Omgekeerd is het uiteraard ook zo dat u zelf mag kiezen bij welke kinesitherapeut u uw behandeling volgt die u zou voorgeschreven krijgen bij de huisartsen, Wij geven u de mogelijkheid, maar aan u de keuze!

De patient staat in onze praktijk steeds centraal. Het maakt niet uit of het gaat over een sporter, niet-sporter, man, vrouw, jong of oud. Iedere patiënt en elk probleem is verschillend en vraagt een op maat gemaakte aanpak.  Alle zorgverleners vertrekken vanuit uw hulpvraag en proberen steeds zo goed mogelijk een antwoord te geven op uw vragen en noden. Indien nodig wordt er doorverwezen.

Wij vinden het tot slot ook erg belangrijk mee te zijn met de nieuwste trends. Wij scholen ons allemaal vaak bij, en zetten ook erg in op de toenemende digitalisering van de zorg. Uw dossier wordt in onze praktijk via Ehealth beheerd.

Kortom, ons jong, dynamisch team is er voor u. Wat kunnen wij voor u betekenen?

bottom of page