top of page

Kinesitherapie

Zorgsaam.jpg

Onze kine's werken niet op een standaard manier, maar tekenen een behandeling uit die perfect aansluit bij uw pijn of klachtenBij de kennismaking nemen we tijd voor een uitgebreid gesprek. De manier waarop u uw pijn aanvoelt of omschrijft is voor ons uitermate belangrijk. Met die informatie starten we het onderzoek. Dat doen we onder andere met spier- en gewrichtstesten, neurologische testen en analyses van evenwicht en coördinatie. We onderzoeken de pijn, de juiste plaats en de uitstraling en gaan zo op zoek naar de oorzaak.

 

Is de oorzaak bekend? Dan starten we de behandeling. Die is er op gericht om uw bewegingspatroon weer in juiste banen te leiden, om zo de klachten blijvend te voorkomen. Uiteraard is de aard van het letstel bepalend voor de technieken die we gebruiken. Onze behandelingen focussen vooral op gewrichten, spieren en zenuwen. Met oefeningen leren we u terug op een juiste manier bewegen, om zo de foute bewegingen die extra belastend zijn te corrigeren. U krijgt terug spiercontrole, stabiliteit, uithouding, kracht, snelheid, lenigheid in functie van je dagelijkse handelingen, hobby’s en sport.

 

We vinden het uitermate belangrijk dat u na de behandeling naar huis keert, met zinvol advies, gerichte oefeningen, professionele begeleiding en een duidelijk inzicht in gezond en pijnvrij bewegen.

Onze specialisaties:

Tarieven 2024

Scherm­afbeelding 2024-02-08 om 13.23.37.png
bottom of page