top of page

KINESITHERAPIE  WALK2IMPROVE

Walk2improve werkt niet op een standaard manier, maar tekent een behandeling uit die perfect aansluit bij uw pijn of klachten.
Bij de kennismaking nemen we tijd voor een uitgebreid gesprek. De manier waarop u uw pijn aanvoelt of omschrijft is voor ons uitermate belangrijk. Met die informatie starten we het onderzoek. Dat doen we onder andere met spier- en gewrichtstesten, neurologische testen en analyses van evenwicht en coördinatie. We onderzoeken de pijn, de juiste plaats en de uitstraling en gaan zo op zoek naar de oorzaak.

Is de oorzaak bekend? Dan starten we de behandeling. Die is er op gericht om uw bewegingspatroon weer in juiste banen te leiden, om zo de klachten blijvend te voorkomen. Uiteraard is de aard van het letstel bepalend voor de technieken die we gebruiken. Onze behandelingen focussen vooral op gewrichten, spieren en zenuwen. Met oefeningen leren we u terug op een juiste manier bewegen, om zo de foute bewegingen die extra belastend zijn te corrigeren. U krijgt terug spiercontrole, stabiliteit, uithouding, kracht, snelheid, lenigheid in functie van je dagelijkse handelingen, hobby’s en sport.

We vinden het uitermate belangrijk dat u na de behandeling naar huis keert, met zinvol advies, gerichte oefeningen, professionele begeleiding en een duidelijk inzicht in gezond en pijnvrij bewegen.

Onze specialisaties:

KINESITHERAPIE

 

Kinesitherapie is gericht op het verminderen van pijn en het verbeteren van het bewegingsapparaat. Ze beoogt de kwaliteit van het menselijk bewegen - dat verminderd kan zijn door ziekte, trauma, aandoeningen - te vergroten of te behouden.

Via verschillende specifieke manuele technieken en  uitgebreide kennis van oefentherapie zetten we onze patiënten op weg om hun lichamelijke klachten te laten verdwijnen of om er op een positieve manier mee te leren omgaan

Ma / Di / Woe / Do / Vrij  :  van 8h tot 21h

bottom of page