top of page

Massage

Lydia is een gepassioneerde massagetherapeute uit Bazel. Bij haar kan je terecht voor verschillende soorten massages. De massages die ze geeft worden sowieso aangepast aan jouw vragen en noden.

De bedoeling is om de zelfheling van het lichaam te stimuleren, om heerlijk te ontspannen en te genieten.

  U kan bij onze massagetherapeute terecht voor:

  Ontspannende massage:  

  Het dagelijks leven kan behoorlijk druk zijn. Soms geraken we in een patroon van voortdurende stress. Het is goed om die spanning op tijd kwijt te geraken. Boek deze massage als je helemaal tot rust wilt komen. Na deze massage heb je terug een ontspannen lichaam en geest.
  Heb je geen last of stress maar wil je gewoon heerlijk genieten? Prima, dan is deze massage iets voor jou. Pure verwennerij.

  Massage op maat (bij klachten)

  Deze massage wordt volledig aangepast aan jouw noden. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende massagetechnieken en gefocust op de lichaamsdelen die het meeste aandacht nodig hebben.
  Bv. migraine, hoofdpijn, slapeloosheid, verkrampte spieren, pijnlijke gewrichten, constipatie...

  Energetische massage:

  Dit is een ontspannende en helende massage waarbij zowel het lichaam als het energetisch systeem wordt gemasseerd. Dit door middel van de klassieke massagetechnieken én de energetische massagetechnieken: handoplegging, reiki, meridiaan- en drukpuntbehandeling.
  Aan te raden bij mensen die last hebben van klachten zonder duidelijke oorsprong, burn-out, energetische blokkades, oververmoeidheid... Het doel van deze massage is om het lichaam energetisch terug in balans te brengen.

  Kinder- en jongerenmassage:  

  Dit is een massage op maat van kinderen. Dit kan een ontspanningsmassage, een massage op maat of een energetische massage zijn. Afhankelijk waar jouw dochter of zoon nood aan heeft.
  Bv. bij: paniekaanvallen, ademhalingsproblemen, concentratieproblemen, hoofdpijn, slapeloosheid...

  Zwangerschapsmassage:

  Een zwangerschap is een prachtige periode maar kan ook belastend zijn voor je lichaam en geest. Geef jezelf en je baby de tijd om te ontspannen en uit te rusten. Ik ga met jouw pijnklachten aan de slag. Een echte aanrader tijdens jouw zwangerschap!
  Je kan je in alle vertrouwen overgeven aan de massage. Ik heb hiervoor een specialisatie gevolgd. Een massage kan geen schade berokkenen aan je zwangerschap of baby. In tegendeel, je baby geniet mee van de ontspanning.
  Welkom vanaf de 13de week van jouw zwangerschap.

  Prijzen:

  Volwassenen:   1 uur = 60 euro

                                1uur 30 minuten = 75 euro

  Kinderen tem 16 jaar:   45 min = 50 euro

  Woe: van 9h tot 12h / Do: van 18h30 tot 21h30 / Vrij: van 9h tot 12h

  Maak je afspraak via het nummer 033/610.640 of online op www.lydiamaertens.com

  bottom of page