Massage

Lydia is een gepassioneerde massagetherapeute uit Bazel. Bij haar kan je terecht voor verschillende soorten massages. De massages die ze geeft worden sowieso aangepast aan jouw vragen en noden.

De bedoeling is om de zelfheling van het lichaam te stimuleren, om heerlijk te ontspannen en te genieten.

  U kan bij onze massagetherapeute terecht voor:

  Ontspannende massage:  

  Als je last hebt van spanning, stress of gewoon even wil genieten. Het dagelijkse leven kan behoorlijk stressvol zijn. Vaak geraken we in een patroon van voortdurende stress. Het is goed om die spanning op tijd kwijt te geraken. Boek deze massage als je helemaal tot rust wil komen. Na deze sessie heb je terug een ontspannen lichaam en geest.

  Massage op maat (bij klachten): Als je naast ontspanning ook graag bepaalde klachten wil verlichten. Hoofdpijn, verkrampte spieren,...

  Energetische massage:

  Soms heb je een fysieke klacht zonder een fysieke oorsprong. Dit noemen we een energetische blokkade. Samen met jou zoeken we tijdens deze energetische behandeling  de oorsprong van jouw blokkade. In deze massage maak ik, naast de gebruikelijke massagetechnieken, ook gebruik van energetische massagetechnieken. Bv. Chakra-, meridiaan-, en drukpuntenbehandeling. Het doel van deze massage is om de blokkade op te lossen zodat de energie terug kan doorstromen.

  Bij burn-out klachten, rusteloosheid,...

  Kinder- en jongerenmassage:  Zie bovenstaande opties, aangepast aan de leeftijd. Tot 5 jaar dient een ouder aanwezig te zijn tijdens de massage.

  Prijzen:

  Volwassenen:   1 uur = 60 euro

                                1uur 30 minuten = 75 euro

  Kinderen tem 16 jaar:   45 min = 50 euro

  Woe: van 9h tot 12h / Do: van 18h30 tot 21h30 / Vrij: van 9h tot 12h

  Maak je afspraak via het nummer 033/610.640 of online op www.lydiamaertens.com